Par i badrock på väg från kallbadhuset

Erbjudanden och paket

Romantisk helg, spa med vännerna eller några aktiva dagar med din träningspartner? Ibland vill man bara lägga över planeringen på någon annan, särskilt när det är många som ska bli nöjda. Och vet du vad? Det kan du!

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Spa erbjudande i Skåne

Paket med spa, rooftop och kallbadhus
Något som våra gäster uppskattar väldigt mycket är våra färdiga spapaket. Med dessa paket kan du på ett smidigt och enkelt sätt boka in en spaweekend i Skåne. Våra paket erbjuder i regel alltid tillgång till vårt spa med rooftop och kallbadhus, en middag i Restaurang Sand samt övernattning på ett av våra fina rum. På denna sida hittar du alltid våra nuvarande spaerbjudande – bokmärk för att inte missa framtida erbjudanden. 

Vilket paket rekommenderar ni?
Alla! Alla våra spapaket är populära hos våra kunder. Några av våra paket är riktade mot aktiviteter såsom golf. Är du intresserad av golf rekommenderar vi att du spanar in vårt Golfpaket. Är du ute efter att ta avkopplingen till nästa nivå och inte tänkt lämna spahotellet har du några olika paket att välja mellan: Skansens Spaklassiker är en garanterad hit.

Vad är fördelen med att boka ett spapaket?
Fördelen är att du slipper planera och tänka – vi gör det åt dig. Om du vill gå på spa under din vistelse, är det ett spapaket du ska boka. Om du vill äta i restaurangen under besöket, är det en paket med middag som du ska boka för att vara säker på att få ett bord. Allt du behöver göra är att hitta ett paket som passar dig och boka. Låt oss ta hand om dig – kolla in våra nuvarande erbjudande. 

Hur ofta släpper ni nya erbjudande?
Vi släpper nya erbjudande lite då och då, det gäller att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa våra prisvärda paketerbjudande eller kampanjer. Några av våra erbjudande som är uppskattade ligger kvar för bokning året om – t.ex. Skansens Spaklassiker.

Finns det ett nyårspaket att boka?
Ja, vi erbjuder nyårspaket för att fira nyårsafton med nyårssupé i Båstad. Tänk på att du behöver boka i god tid innan.

Har ni ett spapaket för Alla Hjärtans Dag?
Att åka iväg till ett spa under helgen är ett helt underbart sätt att fira Alla hjärtans dag. Vi har många paket, och alla passar ett par. Det handlar främst om vad ni är ute efter. Ta gärna en koll på våra spapaket och boka in en avkopplande, mysig Alla Hjärtans Dag som passar just er!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Vad vill du boka? -->