LÅT OSS STÄLLA TILL MED FEST

Fest och bröllop

Är det något vi kan, är det att ordna fest. Så du kan tryggt lämna över fixandet i våra händer, när du vill fira med nära och kära – eller hela bekantskapskretsen.

Att bjuda in en gäst är att ta på sig ansvaret för att han har det bra så länge han är under ens tak, sa en klok fransman för länge sedan. Och det är det vi gör. I vackra lokaler med utblick över Båstad, hav och tennis, bjuder vi in dig och dina gäster till just den känsla som ni önskar. Vi hjälper er att skapa rätt atmosfär där mat, dryck, musik, service och dekorationer hänger ihop. Kvalitet och personlig känsla genomsyrar varenda liten detalj när vi arrangerar din fest.

Bröllop i Båstad

Kanske ni väljer att gifta er i någon av Båstads stämningsfulla kyrkor, i Norrvikens undersköna park eller på Skansenstranden. Samlas sedan för fest i någon av våra fina festlokaler. Fördrinken kan ni ta ute på terrasserna med vidunderlig utsikt över havet.

Våra lokaler är flexibla och kan enkelt anpassas efter önskemål. Vår omtyckta festvåning Kongresshallen har utsikt över havet och Båstad. Är ni ett mindre sällskap kan vi rekommendera Sands Bakficka, strax intill hotellet. När kalaset är slut, behöver ingen fundera på taxiresor eller vem som ska köra. På hotellet finns rum för alla, i allt från enkelrum till sviter och stora lägenheter. Dagen efter väntar en underbar frukost med familj och vänner i restaurang Sand.

BRÖLLOPSPAKET

På Hotel Skansen erbjuder vi festlokal, mat, dryck och hotellrum till ert bröllop. Vi kan även förmedla hjälp med bröllopskoordinator.

FESTMENY ”GOOD”: 1 640 kr/person (1 glas mousserande + 1 påfyllning, 3-rättersmeny, vinpaket 3 glas + 1 påfyllning, bröllopstårta, kaffe, vickning)
FESTMENY ”GREAT”: 1 925 kr/person (1 glas champagne, 2 aptitretare, 3-rättersmeny, vinpaket 3 glas + 2 påfyllning, bröllopstårta, kaffe, avec, vickning)
FESTMENY ”AMAZING”: 2 130 kr/person (1 glas champagne + 1 påfyllning, 3 aptitretare, 3-rättersmeny, vinpaket 3 glas + 3 påfyllning, bröllopstårta, kaffe, avec, vickning)
BOENDE: Från 2 500 kr/dubbelrum inkl frukost. Boka bröllopsfesten hos oss och hyr minst 30 rum till era gäster i samma byggnad som festvåningen.
Gifter ni er på annan plats, har ni har möjlighet att boka upp till 30 hotellrum till era bröllopsgäster. Vi hjälper er gärna att boka pre-party, transport m.m.

Det tillkommer en lokalhyra på 15 000 kr. Samtliga priser ovan gäller för 2022 och 2023.

Fest, glam & grand slam

Att Båstad är känt för fest är ingen slump. Här har människor alltid älskat att träffas för att fira. Kanske för de vackra omgivningarnas skull, kanske för att det går lätt och snabbt att ta sig hit, kanske för att ortens lilla format gör att festen känns ännu större.

Oavsett vilket, har vi massor av erfarenhet att dela med oss av. Massor av rutin, vi vet vad som gäller. Vi hjälper er att välja en inspirerande lokal för den stora festen – och sköna platser för den mindre tillställningen.

Vi kan duka upp för sittningar, arrangera minglande cocktailpartyn för hundratals personer, fixa nattklubb och ge festmiddagen med de närmaste vännerna det där lilla extra. Ni kan sitta ute på en terrass, högt över havet. Eller slå klackarna i taket, inne i värmen.

Party på Pepe’s Bodega och Papas

Våra kära grannar, nattklubben Pepe’s Bodega och restaurangen Papas, har fantastiska lokaler för er som vill samlas och fira. Här kan ni ordna nattklubb, BBQ på terrassen, charterfest och mycket mera.

Suntrip charterfest

Res utomlands till Pepe’s Bodega! Tapas, pizzaslicar, sangria och härlig spansk musik. Addera: Suntripkläder: t-shirt, hatt, beachbag, sandaler. Suntriporkestern som tar emot i dörren och spelar utomlands-allsångshits.
FAKTA: Pepe ́s Bodegas terrass | april–oktober | 50–200 personer

Sunset BBQ

En härlig BBQ på Pepe’s Bodegas nya takterrass med magisk havsutsikt över stranden, havet och solnedgången. Exempel på festtema: Gatsby, Gala, Ibiza, Segling Mystique, Sommarfest, Oscar’s, Tennis. Suntrip Charterfest.
FAKTA: Stora balkongen | april–oktober | 50-200 personer

Fest på Pepe’s Bodega

I Båstad kan det vara sommar 365 dagar om året. En unik dag/natt signerad Fest på Pepe’s Bodega! Addera: Mat/buffé, temaförslag: medelhav, BBQ, helstekt gris, paella, svensk sommar, julbord. DJs, dansare, musiker, gycklare, liveband etc.
FAKTA: Pepe’s Bodega | Året runt | 50–1000 personer

exterior-papas-pepes
bildstrip pepes

fest i båstad

party-pepes-dans
pepes-party
Foto: Mette Ottosson m.fl.

Vad vill du boka? -->