rooftop spa skiss exteriör

Gästinformation om spabygge

Det är en dröm som äntligen går i uppfyllelse: vi bygger ett nytt spa. På bästa position, högst uppe på taket, med utsikt över havet och centercourten. Här blir det en infinitypool, en jacuzzi, en solterrass, relax med vilsängar och en rooftop bar – allt med vidsträckta vyer över Kattegatt.

Detta gör vi:

Under 2020 bygger Hotel Skansen ett nytt spa på taket till huvudbyggnaden, ovanpå vinterträdgården. Här blir det en långsmal infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Samtidigt renoveras 40 hotellrum i kongresshuset och den befintliga spaavdelningen får ett ansiktslyft, bland annat i form av större omklädningsrum, en ny spareception och en ny butik.

Tidplan:

ÅTERÖPPNING AV SKANSENS SPA: 28 FEBRUARI 2020
Upplev vårt klassiska spa efter ett fräscht ansiktslyft, nu med förbättrade faciliteter, och en helt ny spareception med stor butik.

PREMIÄR AV VÅRT NYA ROOFTOP SPA: 1 JULI 2020
Vår nya spadel får en vidsträckt horisontpool, utomhusjacuzzi, relaxavdelning och en takbar med utsikt över hela Kattegatt.

Så påverkar byggnationerna dig som gäst:

Dagtid kommer byggnationerna innebära oljud, i de delar av hotellet där arbete pågår. Därför kommer du att fördelas hotellrum och eventuella konferenslokaler i hotellets övriga byggnader.

Till den 28 februari kommer vårt nuvarande spa vara helt stängt. Under hela byggperioden är dock Kallbadhusets bastu och bad, behandlingar och gym öppet som vanligt. Restaurang Sand påverkas inte heller av byggnationerna.

Fram till att allt är klart, kommer det att synas och märkas att byggnationer pågår. Vi vill att du som gäst är medveten om detta innan du anländer.

Vi arbetar för att göra det så bra som möjligt för dig, när du är här. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Erbjudande:

Under byggtiden erbjuder vi vårt klassiska spapaket till reducerat pris. Välkommen och njut av kalla dopp i havet och värmande bastu i kallbadhuset. God middag på en av våra restauranger. Friska promenader längs med stranden. Besök Norrviken, som hela tiden förnyas med årstiderna. Flanera i Båstads charmiga bykärna som har en av Sveriges vackraste bokhandlar, fina modeboutiquer och mysig fika på Bakfickan. Golf, vandring och cykling så gott som året runt.

Läs mer och boka Skansens Hotellpaket

Skisser:

Interiörskiss Arkitekterna Krook & Tjäder
Interiörskiss Arkitekterna Krook & Tjäder

Skiss exteriör vy

Arkitekt: DAP stockholm
Inredning: Arkitekterna Krook & Tjäder
Totalentreprenad: MMB Båstad

Vad vill du boka? -->