Gästinformation om spabygge

Båstad bjuder på många härliga upplevelser, när du än kommer hit. Därtill har vi ett nytt projekt på gång. Det är en dröm som äntligen går i uppfyllelse: vi bygger ett nytt spa. På bästa position – högst uppe på taket – med vidsträckta vyer över Kattegatt.

Detta gör vi:
Under 2019/2020 bygger Hotel Skansen ett nytt spa på taket till huvudbyggnaden, ovanpå vinterträdgården. Här blir det en långsmal infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Samtidigt renoveras 40 hotellrum i kongresshuset och den befintliga spaavdelningen får ett ansiktslyft, bland annat i form av större omklädningsrum, en ny spareception och en ny butik.

Så påverkar det dig som gäst:
Dagtid kommer byggnationerna innebära oljud, i de delar av hotellet där arbete pågår. Därför kommer du att fördelas hotellrum och eventuella konferenslokaler i hotellets övriga byggnader.

Under tre månader (se tidplan) kommer vårt nuvarande spa vara helt stängt. Under hela byggperioden är dock Kallbadhusets bastu och bad, behandlingar och gym öppet som vanligt. Restaurang Sand påverkas inte heller av byggnationerna.

Fram till att allt är klart, kommer det att synas och märkas att byggnationer pågår. Vi vill att du som gäst är medveten om detta innan du anländer.

Tidplan för byggnationerna:

  • vecka 44–47: Byggförberedelser i Vinterträdgården. Allt är öppet som vanligt.
  • vecka 48–9: Byggnationer i Vinterträdgården. Spa är stängt liksom övriga lokaler i denna del av hotellet. Kallbadhuset är öppet som vanligt.
  • vecka 10–den 30 juni 2020: Byggnationer på taket. Spa och kallbadhuset är öppet som vanligt.
  • 1 juli 2020: Invigning av vårt nya rooftop spa.

Vi arbetar för att göra det så bra som möjligt för dig, när du är här. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Erbjudande:
Under byggtiden erbjuder vi vårt klassiska spapaket till reducerat pris. Välkommen och njut av kalla dopp i havet och värmande bastu i kallbadhuset. God middag på en av våra restauranger. Friska promenader längs med stranden. Besök Norrviken, som hela tiden förnyas med årstiderna. Flanera i Båstads charmiga bykärna som har en av Sveriges vackraste bokhandlar, fina modeboutiquer och mysig fika på Bakfickan. Golf, vandring och cykling så gott som året runt.

Läs mer och boka Skansens Hotellpaket

Skisser:

Arkitekt: DAP stockholm
Inredning: Arkitekterna Krook & Tjäder
Totalentreprenad: MMB Båstad

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).