Infinity pool med utsikt över kallbadhus och hav.
Bildgalleri

Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramavyer över havet, Bjäresmaker i köket och ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Erbjudanden och paket

Aktuellt

Vinnare av 2023 KAYAK Travel Awards

Hotel Skansen Båstad har utnämnts till vinnare i KAYAK Travel Awards 2023. Priset baseras på gästrecensioner, så ett särskilt tack till våra gäster.

KAYAK är en av världens största resejämförelsesajter, som varje år hanterar miljarder sökförfrågningar på sina plattformar.

Dags att renovera!

Under perioden 26 november 2023 till 5 januari 2024 har hela hotellet stängt för gäster på grund av förbättringsarbeten. På restaurang Sand fortsätter arbetet till och med 26 januari 2024. Under byggtiden är bokningen öppet som vanligt och även kallbadhuset har öppet.

Höstvandring på Bjäre – 5 vackra turer

Visste du att Båstad och Bjärehalvön är ett paradis för vandring? Här finns 12 olika naturreservat och 130 km lättillgängliga, väl markerade leder. Läs vidare för att se våra 5 favoritvandringar, som passar dig som bor på Hotel Skansen.

Bild: Louise Pettersson Nordström

Bli en toffelhjälte

Visste du att vi på Hotel Skansen slänger 5,4 ton tofflor varje år? Allt medan tusentals älskade flip-flops och badtofflor ligger hemma och väntar.

För att minska belastningen på miljön, erbjuder vi från den 1 juni 2023 inte längre engångstofflor på hotellrummet. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

sociala medier

@hotelskansen

Följ oss på Instagram och Facebook

nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Vill du få förtur till kampanjer, unika rabatter och senaste nytt? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Om Hotel Skansen i Båstad

Hotel Skansen ligger mellan strand och hamn i centrala Båstad, med den berömda centercourten utanför dörren. Här kan hotellets gäster njuta av bekvämt boende i eleganta hotellrum, sviter och lägenheter. Spa med rooftop och kallbadhus, mötesfaciliteter och en restaurang med mat och dryck från Bjärehalvöns gårdar. Allt i varm atmosfär med utsikt över havet. Båstads butiker och restauranger ligger inom gångavstånd och strandpromenaden bjuder in till långa promenader. Allt inramat av Hallandsåsens gröna kullar som lockar med gårdsbutiker, golf, vandring och cykling på vindlande vägar. Vi hälsar dig varmt välkommen – året runt!

Våra fina bilder är tagna av fotograferna Anders Karolyi, Mette Ottosson, Mikael Pilstrand, Louise Nordström Pettersson, Mickael Tannus m.fl.

Vad vill du boka? -->